Xiaomi Mi Note 10 – Penta 108MP | SD 730G | 5260mAh



Xiaomi Mi Note 10 atau nama lainnya di pasaran luar adalah Xiaomi CC9 Pro, adalah peranti baharu daripada Xiaomi. Ia bukannya peranti mercu, tetapi adalah peranti kelas pertengahan premium, yang mana lebih mahal dari peranti mercu Xiaomi lain yang berada di Malaysia. Di China harga peranti ini mencapai lebih RM2000.

Mi Note 10 ini dijual di Malaysia pada harga RM2099, manakala Mi Note 10 Pro pula berharga RM2499. Warna yang ditawarkan adalah Aurora Green, Glacier White dan Midnight Black.

source

24 Comments to “Xiaomi Mi Note 10 – Penta 108MP | SD 730G | 5260mAh”

  1. Sempat kutuk tu HAHAHAHA “sembanglebat” #iphone11promax BBBUKAN EH HAHAHA

  2. Penggemar megapixel hahahhaa im ded. Agak mahal walaupon design high end tapi processor mid range hm. Realme X2 Pro ftw. Fluid Display 90Hz 🤤🤤🤤

  3. Bila la keluar video peranti terbaik 2019???tk sabar nak tgk nii…

  4. 2:58 sempat lg tu perli😂

  5. Cuba buat battle

    Mi note 10/ 10 pro V.S realme x2 pro

  6. kualiti mic penting lagi2 jenis suka smule akan perasan kualiti mic dekat phne xiaomi agak kureng sikit walaupun pakai earphone suara mcm tersekat2 mybe sbb noise cancelation, tak tau la yang flagship xiaomi mcm mna kualiti dia.tapi serius aku kata clarity mic dekat galaxy note 1(n7000) lebih clear dari phne xiaomi yg aku pki skrg.

  7. HAHAHAHA.. Amanz tk dpt first comment dh.. 😂😂🤐🤐

  8. spesifikasi yang baik pada kamera.

  9. Siapa2 perasan..td private video 😂

  10. Camera MI note 10 or realme X2 yg mana lagi okay?

  11. Ni reupload video sebab tadi video tu banyak salah

  12. 4:00 buat panggilan
    Spec ni aq suke ….
    Gaming test

  13. SD 730G
    Aku rase chip ni optimum sbb miui 11
    Laju je tukar kamera mood
    Tak macam samsung a9 2018
    (4 kamera mengguna sd660)
    Nice xiomi

  14. apa perbezaan pro & x pro

  15. ok cop hp ni 😍

  16. Dia dh delete ke video td?

  17. Terbaik amanz

  18. Siapa tengok video ini dengan iphone, kita geng. 😅

  19. better than realme X2 pro except processor agak lemah

  20. Batteri besar gak ni..

  21. Siapa perasan vid ni 2 kali upload

Comments are closed.